teisipäev, 28. aprill 2009

Rassolnik

VAJA:

1 kg supikonte
2 dl odrakruupe
kartuleid
4-5 marineeritud kurki
1 sibul
3 porgandit
5 terapipart
1,5 -2 spl soola
~3 l vett

VALMISTAMINE:

Supikondid panna veega keema, kui vesi hakkab keema ja peale tekib palju vahtu, siis valada vesi ära, pesta kondid puhtaks ja panna uue veega keema.

Kupatatud kondid panna suurde potti, lisada vesi, maitseained, eelmisel päeval vette likku pandud ja ära kurnatud tangud. Mõne aja pärast õrnalt läbi praetud kuubikuteks lõigatud porgandid ja sibulad ning marineeritud kurgid.
Kui liha ja tangud on pehmed, tõsta kahvliga kondid supi seest välja, lõigata kontide küljes olev liha väiksemateks tükkideks ja panna tagasi supi sisse. Kontide välja võtmise ajal võiks väikesteks kuubikuteks lõigatud kartulid supi sisse panna.

Kommentaare ei ole: