teisipäev, 28. aprill 2009

Plaadipizza

VAJA:
1 suurele ahjuplaadile kulus 2 pakki pizzapõhjapulbrit.
500 g. hakkliha
5-6 hapukurki
2 pakki purustatud tomateid
2 pk. riivjuustu
1 sibul
pizzamaitseainet
kotletimaitseainet

VALMISTAMINE:
Valmista pizzapõhi pakel oleva juhendi järgi. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja seejärel tainaga. (Tainas ei jää käte külge kui neid veega või õliga niisutada).
Prae hakkliha tükeldatud sibulaga eelnevalt küpseks (mitte liiga- jääb kuiv).
Kata plaadil olev tainas tomatipüreega, seejärel pizzamaitseainega. Laota laiali praetud hakkliha ja hapukurgikuubikud (väiksemaid on mugavam süüa). Lisa kotletimaitseaine ja kõige peale juust. Küpseta pigem alumisel ahjupoolel, et põhi saaks ka läbi küpseda ~20-30 minutit.

Kommentaare ei ole: