Algselt oli see tordiretsept aga "kodustati" kenasti. Ainete kogused on enamjaolt ikka silma järgi ja nii on ka väike maitseerinevus alati olemas. Lisaks saab alati lisandeid kasutada (rosinad, šokolaaditükid, kookoshelbed jne). Kui väga paksuks kerkib siis vahel põhi pooleks lõigatud ja tavalise 20% hapukoore kiht vahele pandud- saab ju sedagi vastavalt meeleolule ja tujule erinevalt maitsestada aga väga hea kontrast.
Retsept:
u.150g marariini
väike tass suhkrut
3 muna
5 spl kakaod
kruus piima
jahu
1tl sidrunhapet +1tl soodat (või 2tl küpsetuspulbrit)
Sulata margariin, lisa väiksem tassitäis suhkrut, munad, kakao, piim. Sega kõik hoolega läbi, lisa eelnevalt sidrunhappe ja soodaga segatud jahu kuni saad vedelama hapukooretaolise massi.
Šokolaadiglasuur:
100g võid
u. pool tassi suhkrut
2spl kakaod
piima või rõõska koort
Sulata pliidil tasasel kuumusel kausis või, lisa suhkur ja kakao. Lisa mõni tilk piima või koort ja sega massi tasakesi u. 3-4min.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar