reede, 1. mai 2009

Kukekomm (mikrouunis)

VAJA:
kogus x siirupit (sobib hapukam- mustsõstar, vaarikas)
kogus x:2 suhkrut

VALMISTAMINE:
Pane siirup ja suhkur klaas (või keraamilisse) kaussi (plastik sulab ära, mina tean :P) .
Kuumuta 750-800 juures 2 minutit. Siis sega, kuumuta veel minut, sega kuumuta minut.
Pane kommid jahtuma.

Mina tegin vea, et tahtsin ikka suuremaid komme ja asetasin siirupi TW küpsisevormi (on selline väikeste küpsiste vorm, lillkeste moodi) ja keskele panin veel kirsi ka, et uhkem oleks. Tulemus sai küll väga hea aga lapsel on nii suurt kommi raske süüa- teised on targemad ja teevad väikesed laigud küpsetuspaberile.
Hoiatus! Segu on sulanud kujul VÄGA kuum, hoia nahast eemal!

Kommentaare ei ole: