teisipäev, 19. mai 2009

Rabarberi kissell

Täiesti juhuslikult aias jalutades tuli idee rabarberikisselli teha. Mul polnudki meeles, et meil ka rabarberid kasvavad. Väga hea ja mõnus tegemine oli. Kiirelt valmiv ja soodne pealekauba :)

Vaja: 1,5l vett
1,5dl suhkrut
0.5-1l rabarbereid
2sl tärklist

Lase vesi ja suhkur keema tõusta, keeda rabarberitükke u.10 min kuni pehmed on. Ilusama värvi ja mulle meelepärase maitse saamiseks panin rabarberitele lisaks punasesõstra džemmi veidi ja maasikatoormoosi. Pooliku paki vanillisuhkrut panin ka.

Sega tärklis vähese külma veega ja nirista pidevalt segades potti. Lase korraks keema.

Eriti hea on koos magusa kohupiimaga aga niisama saia juurde on ka hää.

Kommentaare ei ole: